RAKENNUSYRITYS NOBE RAKENNUS

NOBE Rakennus OY on vuodesta 2010 lähtien Suomen markkinoilla toiminut rakennusyritys. NOBE Rakennus kuuluu Eesti Nordecon -konserniin ja on vuodesta 2000 lähtien Viron markkinoilla toimineen NOBEn tytäryhtiö. Toimialaamme kuuluvat rakennustöiden pääurakointi ja betonityöt. Valmistamme vaativia insinööriteknisiä rakennelmia, tuotantorakennuksia ja asuintaloja.

Olemme yksi harvoista rakennusyrityksistä, jolla on oma projektointiyksikkö. Sen ansiosta voimme tarjota asiakkaille joustavaa ja kattavaa palvelua aina ideasta toteutukseen saakka.

Vuosien mittaan kerätty tietojen, taitojen ja kokemusten pääoma on kivijalkamme. Innostumme jokaisesta työstä – ja tuloksen on oltava parasta alallaan!

Haluamme tarjota yksityiskohtia myöten suunniteltuja älykkäitä rakennusratkaisuja. Mitä nokkelampia pystymme olemaan, sitä parempia rakennuksia rakennamme. Älykkyys on mottomme.


Arvot

Tavoitteemme on nostaa asiakkaan omaisuuden arvoa älykkäillä rakennusratkaisuilla. Teemme päivittäistä työtämme niin, että myös jälkipolvet voisivat olla ylpeitä meistä. Tukeudumme kolmeen perusarvoon: luottamus, joustavuus ja luovuus. Työmme ja toimintamme perustuu kolmeen perusarvoon: luottamus, joustavuus ja luovuus.

Toteutamme meille uskotut projektit korkealla rakennuslaadulla ja sovitun aikataulun ja budjetin puitteissa. Kokemuksiimme nojaten ratkaisemme monimutkaiset tehtävät ja mahdolliset ongelmat asiakkaan intressien mukaisesti parasta tulosta tavoitellen. Tämän ansiosta meihin luottavat sekä oma konsernimme että myös kilpailijamme, jotka tilaavat meiltä kaikkein vaativimpia töitä.

Arvostamme avointa kanssakäymistä ja yhteistyötä. Pyrimme aina ottamaan asiakkaan toiveet huomioon ja etsimme ongelmiin älykkäitä ratkaisuja. Parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi olemme valmiita muuttamaan alustavia suunnitelmia myös rakennustöiden aikana.

Arvostamme raikasta ajattelutapaa sekä joustavia ja älykkäitä ratkaisuja etsivää mieltä. Sovellamme käytännön kokemustamme ja innovatiivista ajattelutapaa erikoisimpienkin visioiden toteuttamiseksi. Juuri siksi olemme pystyneet toteuttamaan kaikki meiltä tilatut ideat.